Bull’s darts, waar kan ik deze vinden?

      Geen reacties op Bull’s darts, waar kan ik deze vinden?

Bull’s is een beginnend merk in de dart wereld. Bull’s vindt zijn origine in Duitsland en is in 2017 over komen waaien naar ons land. Op het moment is het dus een opkomend merk in de dartwereld. Bull’s pakt het goed aan, zo is het merk onder andere de sponsor van de Nederlandse darter Dirk van Duijvenbode. Een darter die afgelopen wereld kampioenschappen dart het tot de kwartfinale heeft geschopt. Bull’s sponsort natuurlijk nog meer darters, waaronder de Belgische darter Kim Huybrechts. Eigenlijk heeft Bull’s wel in veel landen een darter onder contract die uit dit land komt. Dit is natuurlijk een erg goede verkoop strategie. Voor Nederland is dit dus Dirk van Duijvenbode en de dartsetjes gaan als losse broodjes over de toonbank. Zo’n Bull’s darts setje van Dirk van Duijvenbode is er natuurlijk in verschillende kwaliteiten en gewichten.  

Waar vind ik dan dartpijlen van Bull’s?

Bull’s darts

Ik heb een beetje op het internet gezocht en er zijn meerdere dartshops die het merk Bull’s aanbieden, maar ik kom iedere keer weer uit bij www.xxldartshop.nl. Dit is een kleine webshop in dartspullen met als hoofdleverancier het merk Bull’s. Zij hebben eigenlijk alles van dartsets tot dartborden, flights, shafts, cases, elektrische puntenslijper, dart grip, ets. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zij hebben ook enkele andere merken, maar zij verkopen voornamelijk Bull’s darts.

Wat is de prijsrange van een darts set?

Bull’s verkoopt dartsetjes vanaf 12 euro tot aan ongeveer 100 euro. Dit is een grote prijsrange, maar dit heeft te maken met de samenstelling en vormgeving van de darts. Verder bepaalt natuurlijk ook of een bekende darter zijn naam aan een setje verbindt, zoals Dirk van Duijvenbode. Dit doet natuurlijk ook iets met de prijs. Eigenlijk is er wel voor iedereen een leuke en goede Bull’s darts set te verkrijgen. Bull’s onderscheidt zich best wel in vormgeving van de sets. Kijk maar eens op de site van www.xxldartshop.nl. Hier staan Bull’s darts sets in verschillende prijsranges en kwaliteiten. Kijk tevens op deze website voor andere leuke dartspulletjes. Met name de dartborden van Bull’s zijn van erg goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *