Fitness apparatuur leasen

      Geen reacties op Fitness apparatuur leasen

Hoewel het hebben van eigen fitness apparaten kan klinken als een mooi idee, is het misschien niet de beste optie. Fitness apparatuur leasen zorgt er namelijk voor dat je flexibeler bent in mogelijkheden. Doordat je kiest voor leasen kan het zomaar zijn dat je een concurrentievoordeel krijgt vergeleken met de sportscholen die wel fitness apparatuur kopen. Daarom gaan we beter kijken naar drie voordelen van het leasen van fitness apparatuur.

 1. Lagere kosten vooraf

Fitness apparatuur leasen heeft het grote voordeel dat je vooraf minder geld kwijt bent. De eerste betaling ligt lager dan wanneer je door middel van een lening of je eigen zak geld fitness apparatuur gaat kopen. Bij het hebben van een lening kan het namelijk voorkomen dat je nog een aanbetaling moet regelen of andere rentekosten krijgt. Dit betekent ook dat je aan het begin van het starten van een eigen sportschool meer geld over hebt voor andere zaken.

 2. Meer updates en wisselingen

Wanneer je kiest om zelf apparatuur te kopen krijg je te maken met een grote investering. Vervolgens heb je veel apparatuur in de sportschool waar je de komende tijd nog aan vastzit. Wanneer je het te snel inwisselt voor ander materialen, dan zal de return on investment te laag liggen. Fitness apparatuur leasen zorgt ervoor dat je vaker van apparatuur kunt wisselen. Een ding is namelijk zeker in de fitness branche: er komen constant nieuwe updates, trends, apparaten die nog beter werken en meer. Met het leasen van fitnessapparatuur zit je niet direct vast aan een groot hoeveelheid apparatuur die je nog jaren moet gebruiken. Door te leasen kun je meer frequent kiezen om de apparaten te vervangen. Dit zorgt voor meer tevreden klanten en op den duur voor een hogere omzet.

 3. Belastingvoordelen

Afhankelijk van het leasecontract dat je kiest kunnen er ook belastingvoordelen aan kleven. Het is namelijk mogelijk om leasecontracten af te schrijven als bedrijfskosten. Deze lagere maandelijkse betalingen kunnen ervoor zorgen dat de cashflow van de onderneming beter behouden blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *