Fitness Rotterdam voor gezelligheid en een gezondheid!

Ik heb mijn favoriete fitness Rotterdam gevonden bij FreeWerkt. De medewerkers zijn heel behulpzaam en de trainers zijn professioneel met ruime ervaring in hun vakgebied. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende trainingen, dus er is altijd een leuke sport te vinden die aansluit op jouw wensen!

Fitness Rotterdam

Werken aan je kracht en conditie

Ik houd zelf heel erg van afwisseling, dus ik doe zowel aan krachttraining als aan conditietraining. Daarnaast wil ik er natuurlijk ook goed uitzien, dus combineer ik dit met het voedingsschema. Dit voedingsadvies heb ik tevens gekregen van FreeWerkt, want je kunt natuurlijk niet gezond en sterk worden door enkel te sporten! Door de gouden combinatie van diƫten en sporten ben ik in een paar weken tijd al ruim zeven kilo afgevallen. Hier ben ik natuurlijk enorm trots op! Ik zit wat strakker in mijn vel en voel me geweldig. Daarnaast is mijn conditie ook veel beter geworden sinds ik regelmatig sport bij FreeWerkt. Trappen loop ik tegenwoordig moeiteloos op en af!

Fitness Rotterdam

Fijne sfeer en gezelligheid

Verder vind ik de medewerkers en personal trainers van fitness Rotterdam echt geweldig. Al bij binnenkomst merk je dat iedereen heel aardig en vrolijk is. Mijn trainers zijn altijd motiverend naar alle sporters toe en zorgen ervoor dat iedereen alles tijdens de workout geeft. Ik krijg een heel trots en voldaan gevoel als de training er weer op zit en ik heb na afloop al meteen zin in de volgende keer. Soms is het ook zo gezellig dat ik even blijf plakken om na te kletsen. De mensen van FreeWerkt zijn inmiddels echt mijn vrienden geworden. Ben jij dus ook op zoek naar een leuke fitness Rotterdam? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met FreeWerkt of kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven!